tiistai 10. heinäkuuta 2012

Yrttikuhaa ja kesäkurpitsaa

Viime vuonna hyväksi ja satoisaksi todettu Lungo di Firenze jatkaa komeaa yksilösuoritustaan. Vaikka tänä vuonna sato on hirvittävän myöhässä, jaksaa Lungo puskea raidallisia hedelmiään jopa ämpärissä asuessaan. Koska maku ja asenne on Lungolla kohdallaan, on se tästä lähtien meidän vakituinen kesäkurpparimme.

Marketin tuoreet kuhat saivat ylleen hunnun oman pihan yrteistä: rakuunasta, oreganosta ja ruohosipulista. Kesäkurpparisiivut uivat muutaman minuutin limessä ja soijassa mustapippurin ja korianterinsiementen kanssa. Sitten chef heitti ne hetkeksi grilliin, minkä jälkeen saimme nauttia ihanan kesäisestä lounaasta. Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti