perjantai 4. toukokuuta 2012

Savusiikaa ja varhaiskaalta

Pottilassa on kovasti hehkutettu varhaiskaalta, joten marketin vihannesosastolla illallisen lisuketta miettiessä hiipi mieleen kokeilla Hannelen varhaiskaalisalaattia. Osaston kulmalta löytyikin laarillinen hirmuisen söpöjä, unkarilaisia palleroita. Täytyy tässä myöntää, että oltiin chefin kanssa vielä eiliseen asti varhaiskaalineitsyitä, kun ei oltu moiseen herkkuun aiemmin juurikaan törmätty. Salaatti oli helppo ja nopea tehdä, ja se oli todella maukas! Kiitos vinkistä :-)

***Seuraava osio sisältää tuotesijoittelua***
Salaatin rinnalle savustettiin muhkea siika. Vielä näin 10 vuoden jälkeen ei voi kuin kiitellä itseään onnistuneesta kesäkeittiösysteemin hankinnasta. Misan savustin pitää kalat tihkuvan mehevinä, ja kun samasta systeemistä voi tuottaa grilliruokaa, wokkeja, paelloja, loimutettua kalaa ja lettuja, ei tuhlannu rahaa eikä tilaa erilaisiin gadgetteihin. Tänä kesänä Misa toivottavasti päätyy arvoiselleen jalustalle upouuteen kesäkeittiökompleksiimme.
***

Eikä tästä herkusta jäänyt hävikkiä, kun loput savukalan palat sotkettiin salaatin joukoon ja otettiin töihin evääksi.

Ai niin, ja tuo Fernwayn sauvignon blanc on muuten yllättävän pehmeä sauvignon blanc. Ei vie kiilteitä hampaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti