maanantai 7. toukokuuta 2012

Artisokka-tryffelitahnaa ja rosmariinikeksejä

Tarkoitus oli mennä Keittiöelämään hakemaan maailmankaikkeuden parasta oliiviöljyä, Laudemioa, jota me chefin kanssa lutrataan kaikkialle - etenkin pizza biancan päällä se on tyrmäävän hyvää. Keittiöelämään täti siinä sivussa maistatti rosmariinikeksin päällä latva-artisokka-tryffelitahnaa, jota yllättäen biimautui ostoskassin pohjalle pari purkillista. Ja keksipussi kans.

Kerrassaan hämmästyttävä tahna, sillä siinä ihan selkeästi maistuu valkosipuli, vaikka tahnassa on pelkästään latva-artisokkaa, tryffeliä, suolaa ja oliiviöljyä. Kertaistumalla tuli vedettyä purkki tyhjäksi, eikä hitustakaan jäänyt risottoon laitettavaksi, vaikka Keittiöelämään täti sitä sinne suosittelikin. No, ehkä sitten seuraavasta satsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti